Over ons

In ons huis bieden we verschillende niveaus van zorg, zodat iedereen de juiste ondersteuning krijgt op basis van hun behoeften. Of je nu zelfstandig wilt wonen, kortstondige zorg nodig hebt na een operatie, of continue verpleging behoeft, wij hebben de faciliteiten en het toegewijde personeel om aan deze behoeften te voldoen.

Onze faciliteit is ontworpen met het comfort en de veiligheid van onze bewoners in gedachten. We streven ernaar om een thuis weg van huis te creëren, waar iedereen zich op zijn gemak voelt en volledig kan genieten van het leven. Daarnaast werken we nauw samen met externe zorgverleners en specialisten om ervoor te zorgen dat onze bewoners toegang hebben tot de beste mogelijke zorg en behandelingen.

3 brown hand with white background
3 brown hand with white background

Begeleidingstrajecten

a laptop computer sitting on top of a wooden desk
a laptop computer sitting on top of a wooden desk
Onze Missie

Onze missie is om een geleidelijke overgang te faciliteren voor individuen die zorg nodig hebben, van volledige institutionele zorg tot zelfstandig leven. Wij streven ernaar om een ondersteunende gemeenschap te creëren waarin mensen worden aangemoedigd en begeleid om hun zelfstandigheid terug te winnen en hun volledige potentieel te bereiken.
Door samen te werken met onze bewoners en externe zorgverleners, bieden we een veilige en stimulerende omgeving waarin iedereen kan gedijen.

man in gray shirt looking at city buildings during daytime
man in gray shirt looking at city buildings during daytime
Onze Visie

Onze visie is om een brug te slaan tussen institutionele zorg en zelfstandig leven, waarbij de focus ligt op het bevorderen van autonomie en welzijn. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen worden aangemoedigd om stapsgewijs meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen zorg en welzijn, met de nodige ondersteuning en begeleiding.
Door middel van gepersonaliseerde zorgplannen en continue evaluatie streven we naar een soepele overgang en een succesvolle integratie in de samenleving. Ons uiteindelijke doel is om individuen in staat te stellen een vervuld en onafhankelijk leven te leiden, waarbij ze volledig deel uitmaken van de maatschappij en bijdragen aan hun gemeenschap.

Onze drie Kernwaarden

Onze visie is vertaald naar drie kernwaarden.
Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met medewerkers, cliënten en partners.

Geloof

Share the Care gelooft in liefde, hoop en betrokkenheid. Zorg is welzijn willen borgen met kracht geduld en tevredenheid.

Passie

Te alle tijden klaar staan voor mensen, waardoor het maximale kwaliteit met behulp van Share The Care eruit gehaald kan worden.

Toewijding

Share The Care ondersteunt het verlenen van het zorg op de manier zoals jij zorg zou willen krijgen.